Anell magnètic

Debat plenari 'Com serà l'atenció a les persones el 2030?'

Fotografia activitat conjunta entre infants i persones amb discapacitat
dijous 22 novembre - 9:30
Ubicació: 
Espai plenari
Ponents: 
Moderador/a: 

Com volem dibuixar l'atenció a les persones en un futur no gaire llunyà?

Com ho farem per promoure l'apoderament i l'autonomia de la pròpia persona?

En aquest debat sobre el repte del disseny i la concepció dels serveis i els suports a les persones, ens basarem en 3 elements essencials: la innovació social, la innovació tecnològica i les estratègies municipals a portar a terme.

Conferència inaugural: On som?

Fotografia ponent inaugural Lorena Zárate
dimecres 21 novembre - 9:30
Ubicació: 
Espai plenari

On som?” és el títol de la conferència inaugural que girarà entorn del paper de la ciutat com a actor clau en la generació de polítiques de desenvolupament social i la implicació que els governs locals han de jugar junt amb els moviments socials i les organitzacions sense ànim de lucre. 

La conferència inaugural és a càrrec de Lorena Zárate, presidenta de l’Habitat International Coalition, la plataforma global d’entitats que treballen pel dret a la ciutat. 

 

Inauguració institucional

Fotografia inauguració 5è Congrés del Tercer Sector
dimarts 20 novembre - 17:30
Ubicació: 
Disseny Hub

La inauguració del VI Congrés del Tercer Sector té lloc el 20 de novembre de 2018 a l’Auditori del Disseny Hub Barcelona.

Compta amb la participació de les màximes autoritats de les Administracions catalanes com Quim Torra, president de la Generalitat de Catalunya; Ada Colau, alcaldessa de Barcelona; Núria Marín, alcaldessa de L’Hospitalet de Llobregat, i Marc Castells, president de la Diputació de Barcelona.