Entitats de la Taula

Les entitats membres de la Taula heu rebut un comunicat de la vostra federació amb les indicacions per poder inscriure-us al congrés. Un cop rebut el comunicat, si teniu dubtes podeu adreçar-vos a suport.congres@tercersector.cat

Si no heu rebut el correu de la vostra federació, poseu-vos en contacte amb ella directament per tenir accés a la informació sobre les inscripcions.

Si teniu dubtes sobre la pertinença a alguna de les federacions de la Taula, us convidem a entrar al Mapa d’entitats del web de la Taula del Tercer Sector Social.

Uns dies abans del congrés, rebreu les entrades per correu electrònic. Totes les federacions de la Taula tenen un nombre d’entrades assignades que seran efectives per rigorós ordre d’inscripció fins a omplir l’aforament de la sala.

Si us heu inscrit a un espai i no disposeu de plaça assignada, us ho farem saber mitjançant un correu electrònic, uns dies abans de l’inici del congrés.

IMPORTANT!

Perquè el congrés sigui un espai cada vegada més sostenible, les acreditacions són completament reciclables. S’han elaborat  per Apunts a partir de paper de llavors.