Proveïdors socials

Per a tots els serveis i materials contractats i/o produïts per al V Congrés s'han tingut en compte criteris de sostenibilitat i responsabilitat social, i s'han prioritzat els proveïdors del Tercer Sector Social.

Ampans

Servei d'impressions en offset o digital i manipulats dels materials del Congrés.

Apunts

Servei d'impressions en gran format en offset o digital, reprografia i manipulats dels materials del Congrés.

Arç Cooperativa

Assegurança de Responsabilitat Civil per l'organització d'un Congrés per a més de 1.000 persones.

Creu Roja a Catalunya

Creu Roja Catalunya proveirà d'un servei preventiu per emergències durant els dies del Congrés al Teatre Nacional de Catalunya i al Centre de Cultura Contemporània.

La Tavella

Lots de productes ecològics, de la màxima proximitat, de temporada i en provinents de l'economia social. S'entregaran als ponents del Congrés.

Federació ACAPPS

Servei de subtitulació en directe.

Fesoca

Servei d'intèrprets de llengua de signes catalana.

Youth Hostel - Fundació Pere Tarrés

Descomptes especials per als congressistes durant la setmana del V Congrés del Tercer Sector Social a l'Alberg Pere Tarrés- Youth Hostel.

Salesians- Residència Martí Codolar

Descomptes especials per als congressistes durant la setmana del V Congrés del Tercer Sector Social a la Residència-Hostatgeria Martí Codolar de Barcelona.

Fundesplai - Alberg Centre Esplai

Descomptes especials per als congressistes durant la setmana del V Congrés del Tercer Sector Social a l'Alberg Centre Esplai.

Vozes

Associació del districte de Nou Barris de Barcelona nascuda per facilitar l’accés a la pràctica musical d’infants i joves de Roquetes, Turó de la Peira i Ciutat Meridiana; fent de la música un potent instrument de cohesió social, d’integració comunitària i d’estímul dels valors de la Pau. Premi Ateneus 2011, premi Nou Barris 2012, premi Unesco 2012, premi Garci 2013, i premi Nou Barris Acull 2014.

Liant la Troca

Col·lectiu integrat per persones amb diferents capacitats, tan artístiques com motrius, que mitjançant la dansa apropen l’espectador a conceptes com capacitat, integració i accessibilitat, i esborrant de la seva ment conceptes com inaccessible, incapaç, segregació o rebuig.

TEBVist

Televisió online realitzada pel Servei Ocupacional d'Inserció del Grup Cooperatiu TEB, a través de la qual els seus integrants amb discapacitat intel·lectual expressem les seves capacitats, les seves inquietuds, la seva manera de ser, les seves il·lusions...

Pallapupas

Companyia de teatre de pallassos d'hospital i teatre social.

Federació Catalana de Donants de Sang

Ha cedit 2.000 bolígrafs a l'organització per incloure a la bossa dels congressistes.