VIDAL, Josep (@josep_vidal)

Director general d’Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l’Autoempresa de la Generalitat de Catalunya

Barcelona, Catalunya

Debat 6: Enfortir l’espai de l’economia social en la construcció europea
Dijous 16 de juny a les 9:30 hores. Auditori Blanquerna
Trajectòria professional

Diplomat en Ciències de l’Educació - Mestre i Educador Social habilitat. Ha cursat especialitzacions en Economia Social: Màster en Economia Social per la Universitat de Barcelona (2008) i Postgrau de Direcció d’Empreses Cooperatives per ESADE (2008); Direcció i Administracions Pública: Màster en Administració Pública per ESADE (2012); i Especialització i Recerca en Educació: Màster en recerca en Educació – Especialitat Desigualtats, Investigació i Acció Educativa per la Universitat Autònoma de Barcelona (2013).

Enceta la seva carrera laboral exercint com a Educador Social en un Centre Residencial d’Acció Educativa (CRAE). Posteriorment va assumir les tasques de Coordinació Pedagògica en una Fundació molt potent del territori. A partir d’aquest moment desenvolupa tasques de gerència i direcció en entitats educatives i molt pròximes al territori. Persona molt compromesa, ha participat en diferents organitzacions del Tercer Sector Social de Catalunya aportant la seva experiència.

En l’esfera política, ha estat regidor de Sant Gregori des del 2003 fins al 2015 desenvolupant diferents càrrecs a les comarques gironines.

Actualment, és el director general d’Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l’Autoempresa de la Generalitat de Catalunya.