Vídeos

En aquest apartat podreu visualitzar els vídeos produïts per la Taula del Tercer Sector per difondre el IV Congrés i recordar què va donar de sí l'edició del III Congrés celebrada el 2011.

V Congrés
Vídeo resum del V Congrés

En només 6 minuts, recupera les millors imatges i els millors moments del V Congrés del Tercer Sector Social.

Inauguració del V Congrés

Pots tornar a veure la inauguració del V Congrés del Tercer Sector Social que es va celebrar del 14 al 17 de juny sota el lema 'Créixer Socialment'. Pots recuperar els parlaments institucionals, la conferència inaugural a càrrec del Doctor en filosofia, Xavier Antich i les actuacions de 'Vozes' i 'Liant la Troca'.

Discurs d'inauguració d'Oriol Illa

Consultra el vídeo del discurs d'Oriol Illa, president de la Taula del Tercer Sector Social durant la inauguració del V Congrés.

IV Congrés
Vídeo resum IV Congrés

En només 6 minuts es fa un resum amb les millors imatges del IV Congrés del Tercer Sector Social. També hi ha incloses algunes de les reflexions dels principals convidats institucionals i d'alguns ponents.

Inauguració del IV Congrés

Podràs tornar a veure la inauguradió del IV Congrés del Tercer Sector Social a càrrec del director general de la Taula del Tercer Sector, Toni Codina i la conferència inaugural del periodista i filòsof, Josep Ramoneda. També podràs tronar a veure el parlament d'inauguració de la presidenta de la Taula del Tercer Sector, Àngels Guiteras i les salutacions del conseller de la Presidència, Francesc Homs, de l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias i de la presidenta del Parlament de Catalunya, Núria de Gispert.

Cloenda IV Congrés

Pedràs tornar a veure la conferència de cloenda a càrrec d el'economista Oriol Amat i els parlaments de cloenda de la Tinent d'Alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports de l'Ajuntament de BCN, Maite Fandos, de la consellera, Neus Munté i de la presidenta de la Taula del Tercer Sector, Àngels Guiteras.

Vídeo promocional - IV Congrés

Com a novetat d'enguany, l'organització fa públic un vídeo promocioanal per explicar les novetats del IV Congrés i opinions d'experts sobre els reptes actuals que s'abordaran en aquesta trobada.

III Congrés
Vídeo resum - III Congrés

En només 3 minuts, recorda els millors moments del III Congrés del Tercer Sector Social que es va celebrar el 24 i 25 de març de 2011.