Recursos de difusió

En aquest apartat trobareu els materials de comunicació del V Congrés del Tercer Sector Social que se celebrarà els dies 14, 15, 16 i 17 de juny de 2016 a Barcelona.

Logotip V Congrés (JPG i PDF)

Us podeu descarregar en format JPG i PDF el logotip del IV Congrés del Tercer Sector Social de Catalunya en català, castellà i anglès.

Bàners i cartell

Us podeu descarregar dues mides de bàner per incloure'l al vostre web o blog. Si necessiteu alguna mida concreta envieu un correu a comunicacio@tercersector.cat. També us podeu descarregar el cartell del V Congrés.

Signatura correu electrònic - V Congrés

Pots incloure a la teva signatura del correu electrònic un baner del V Congrés del Tercer Sector Social.

Dossier de premsa

Dossier de premsa adreçat als periodistes que seguiran el V Congrés del Tercer Sector Social.

Vídeo resum - IV Congrés

Torna a viure i a veure els millors moments del IV Congrés del Tercer Sector Social que es va celebrar del 27 al 29 de novembre de 2013 a Barcelona sota el lema 'Avançar en igualtat i drets socials'.

Vídeo resum - III Congrés

En només 3 minuts, recorda els millors moments del III Congrés del Tercer Sector Social que es va celebrar el 24 i 25 de març de 2011.

Vídeo - 'El Tercer Sector Social. Una força emergent a Catalunya'

En aquest vídeo de 6 minuts de durada s'explica què és, com s'organitza, quins valors porta associats i quines entitats formen part del Tercer Sector Social català.