Empreses col·laboradores

Appco Group Espanyappco Group

Appco Group està reconeguda com una de les organitzacions capdavanteres de venda i màrqueting del món. Appco Group Espanya representa a clients del  sector energètic, així com diferents ONG, desenvolupant per a ells campanyes de B2B i esdeveniments.
 

Stereo Rent

Esdeveniments i Serveis Audiovisuals. Subministra material broadcast en el sector audiovisual, també integra serveis d’assessorament i instal·lació per empreses i institucions assegurant l’èxit en els seus projectes. Ofereix la més alta tecnologia en el tractament de la imatge i compta amb els sistemes tecnologics més avançats.

Caprabo

Cadena de supermercats referent a l'Estat Espanyol. La seva  Responsabilitat Social Corporativa  reflecteix la dimensió de les organitzacions preocupades per la sostenibilitat a llarg termini. Aquest compromís es tradueix en accions concretes que busquen el benefici de tots els actors involucrats en les activitats, aconseguint un millor acompliment i la seva sostenibilitat i la del seu entorn.

Jamgo - cooperativa tecnològica

Som una cooperativa tecnològica amb seu a Barcelona. Pensem, dissenyem i desenvolupem solucions software completament personalitzades per empreses, treballant sempre d'una forma socialment responsable. El nostre projecte ideal és un producte o servei l'objectiu del qual sigui fer un món millor. Si en tens un, contacta amb nosaltres.

Renfe

Renfe ofereix descomptes especials per als congressistes que vinguin al V Congrés.