Informació pràctica

A continuació posem a disposició dels congressistes un conjunt d'informacions pràctiques per participar al V Congrés del Tercer Sector Social.

Preus

Tots els preus són amb IVA inclòs. Les entitats membres de la Taula del Tercer Sector social de Catalunya també poden beneficiar-se de descomptes per a grups, comprant entrades de tarifa completa.

Idioma

L’idioma dels ponents serà el que s’ha acordat prèviament amb cadascun d’ells i que s’indica en el programa amb un punt de color: blau = català;  verd = castellà ; vermell = anglès.

Hi haurà traducció simultània al català dels ponents que intervindran en anglès. En els debats on aquests intervinguin, també hi haurà traducció simultània a l’anglès dels altres ponents que utilitzaran el català o castellà. No s’oferirà traducció simultània del català al castellà, o a l’inrevés.

 

Identificació

Tots els congressistes hauran d’anar adequadament identificats amb unes polseres que els donaran accés a cadascun dels espais i que podran recollir als Punts d’acreditació (dimarts 14 de juny al TNC, entre les 17:00-20:00; i dimecres 15 i dijous 16 de juny, al Vestíbul del Teatre del CCCB).

Polsera blau fosc: dóna accés complet a tots els espais i activitats del Congrés

Polsera verda: dóna accés només als Debats i als Col·loquis

Polsera blau clar: dóna accés només a l’Àgora d’experiències

Per a l’accés a l’acte inaugural al TNC s’entregarà una entrada especial, allà mateix en el moment de l’acreditació.

Aforament

Tots els espais i activitats que s’ofereixen al V Congrés estan subjectes a l’aforament de cadascuna de les sales. No es podrà superar l’aforament marcat i per aquest motiu aconsellem puntualitat.

Wi fi

L'organització del Congrés garantirà cobertura Wi-fi als diversos recintes i espais:

TNC: el nom de la xarxa és TNC_FreeWifi. Caldrà registrar-se prèviament. Després de donar-se d’alta, si no s’utilitza la xarxa durant 30 minuts es desconnectarà

CCCB: El nom d’usuari i de la contrasenya és tercersector

Auditori Blanquerna: El nom de la xarxa és EDUROAM. La contrasenya es proporcionarà el mateix dia del Congrés.

Twitter i xarxes socials

Es podrà seguir el Congrés a través del Facebook de la Taula del Tercer Sector i també a través de l'usuari de Twitter @taula3sector i l'etiqueta #CreixerSocialment. L'organització anima als congressistes a fer servir les xarxes socials per facilitar al màxim la relació entre els participants i la difusió dels continguts. Els noms d’usuaris de twitter dels ponents estan indicats en el programa.

App V Congrés

Com a novetat d’aquest Congrés, els participants es podran descarregar gratuïtament l’App del V Congrés en els seus dispositius mòbils i tauletes d’IOS i Android. L’App permet consultar el programa i la informació pràctica del V Congrés i conèixer el projecte ‘m4Social’ impulsat per la Taula del Tercer Sector.

Accés periodistes

Tots els periodistes hauran d'estar acreditats i mostrar visiblement la seva acreditació. Per acreditar-se cal sol·licitar-ho prèviament a comunicacio@tercersector.cat i recollir posteriorment la identificació als Punts d’acreditació.

Servei mèdic

Hi haurà un servei mèdic permanent de la Creu Roja durant tot el Congrés. Durant la inauguració estarà situat a l’exterior del TNC, i durant el dies 15 i 16 de juny estarà situat al Foyer de la Sala Teatre del CCCB.

Necessitats especials

En l’acte inaugural s’oferirà interpretació de llenguatge de signes i també subtitulació en directe. Els congressistes que ho necessitin per participar en altres espais del Congrés ho hauran d'especificar en el moment de fer la inscripció.

Connexió elèctrica

S’habilitaran espais amb endolls per als congressistes que necessitin carregar qualsevol aparell electrònic.

Certificat d'assistència

Els congressistes que ho desitgin poden demanar un certificat d’assistència un cop acabat el Congrés, enviant un correu a taula@tercersector.cat